Sommige dingen klinken toch beter in het Engels … Dit is ongegeneerd genieten: 'pindakaas' met chocola! Een beetje een M&M experience. Je kan deze cups maken met chocolade uit de winkel - ik gebruikte een reep van 86% cacao van Cote D’Or voor 12 cups - maar je kunt ook raw chocolade maken met kokosolie, rauwe cacao en agavesiroop.
vrijdag 29 november 2013
zondag 3 november 2013
Muffins met courgette en chocolade
Groenten in je muffins, is dat lekker? Waarom niet! Iedereen kent de wortelcake, maar ook courgette is erg lekker door het beslag. Wederom een gezond recept, niet alleen door de groenten, maar ook omdat er geen boter of geraffineerde suiker in het recept zit. Waar wacht je nog op? Aan de slag!
Wat heb je nodig?
300 ml. (amandel)melk
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel chiazaad en 3 eetlepels water (of 1 ei)
2 eetlepels agavesiroop
1 theelepel vanille extract
1 eetlepel bakpoeder
1 theelepel baking soda (te koop bij een toko)
½ theelepel zout
Labels:
agavesiroop,
baking soda,
bakpoeder,
chiazaad,
chocolade,
citroen,
courgette,
melk,
muffins,
oerzoet,
rauwe cacao,
recept,
roggebloem,
silikomart,
speltbloem,
sucanat,
suikervrij,
vanille,
walnoten
Abonneren op:
Posts (Atom)