zondag 18 mei 2014

Banaanmuffins met spelt- en havermeel



Een blog die ik volg is die van de groene meisjes uit Amsterdam. Niet omdat ik zelf nou zo groen bezig ben, maar wel omdat ze heerlijke recepten delen! Dit is een variant op de tarwevrije banaan-kokos cake die ik in februari heb gepost. Deze banaanmuffins met spelt en haver bevatten tarwe, maar zijn wel zuivel- en suikervrij. Wil je weten wat de voedingswaarde per muffin is, kijk dan even onderaan dit recept!

zaterdag 17 mei 2014

Zoete aardappel met Griekse salade en gegrilde groenten



Het weer wordt warmer en dan is een Griekse salade met tomaten, feta en olijven heerlijk fris en licht. Maar wil je toch een salade die iets meer vult, dan is een zoete aardappel erbij een aanrader! Het is geen last minute recept, want de zoete aardappel moet een uurtje de oven in ...

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

vrijdag 9 mei 2014

Boekweitwrap met bieten-basilicumhummus en geitenkaas


Wil je weer eens wat anders dan een salade van gekookte bietjes, probeer dan is deze variant in een wrap van boekweitmeel. Het recept voor de wrap komt van Chickslovefood en is supersimpel.

De bieten-basilicumhummus is een variant op de traditionele hummusvariant van kikkererwten. Kijk wat je nog in huis hebt en met een beetje creativiteit tover je alle groenten om in heerlijke hummus voor op brood of bij een salade. Met dit recept voor 2 personen maak je 2 wraps per persoon. Je kan het natuurlijk ook bij één houden en er een lekkere salade bij serveren!

In je voorraadkast of op de boodschappenlijst: